We use cookies and third-party cookies to improve our services. If you continue to browse, we consider that you accept cookies. You can get more information on our cookie policy.

Newsletter

Subscribe to our newsletter

I have read and accept the privacy policy and terms of sale

If you want to suscribe to the newsletter of the Alhambra and Generalife visit this page

COCINA ANDALUZA
Title:
COCINA ANDALUZA. COCINA CREATIVA
subtitle:
Author:
SÁNCHEZ ENCINAL, JAIME
publisher:
EDICIONES SALDAÑA
year of publication:
2014
ISBN:
978-84-9939-463-3
pages:
255
binding:
OTHER

Availability:

  • in the website: 

book description

tan rica como la cultura de las civilizaciones que la han habitado,la gastronomía de Andalucía podría decirse que es de las más variadas dentro del panorama español,esto también debido a su gran número de provincias con distintas tradiciones y costumbres.
Dentro de todas las costumbres compartidas en Andalucía,la que más marca su gastronomía es sin lugar a dudas el tapeo, común en todas las ciudades y pueblos.
Partiendo de la tapa más humilde y española, la aceituna, hasta una simple tapa de un gran jamón de Huelva cortado a cuchillo en el momento.

*All our products include VAT, more information